Behangwerken voor de perfecte afwerking

Behangpapier is aan een echte revival bezig. Steeds meer mensen opteren opnieuw voor een mooi papiertje in plaats van de muren te verven. Wel, dat treft, want bij Schilder- en decoratiewerken Thierry Van Eecke kunt u terecht voor alle mogelijk behangwerken in De Haan - Wenduine en omgeving.

Vliesbehang en vinyl

Thierry Van Eecke levert en plaatst alle behang, gaande van vliesbehang en vinyl tot het klassieke behangpapier. Wij werken met kwalitatief hoogstaande materialen. Ter plaatse wordt er nagekeken welke voorbereidende werken er eventueel moeten uitgevoerd worden om zo tot een perfect afgewerkt resultaat te komen.

Of u er nu voor kiest om uw volledige woning te behangen of enkel één bepaalde muur als een accent, we hebben ongetwijfeld een oplossing voor u in petto. U kunt kiezen voor geometrische vormen, warme kleuren of pasteltinten.

Contacteer ons snel

Misschien wilt u graag nog wat meer weten over de mogelijkheden die wij bieden op het vlak van behangwerken. Dan kunt u Schilder- en decoratiewerken Thierry Van Eecke in De Haan - Wenduine natuurlijk steeds contacteren.